Om oss

Din nordiske samarbeidspartner

Timik AS er distributør av medisinsk utstyr og en del av den nordiske distributøren, Timik Group AB. Timik Group AB og alle datterselskaper er ISO9001:2015-sertifisert.

Timik AS er Miljøtårn-sertifisert (Miljørapport 2022). Som en del av Miljøfyrtårn-sertifiseringen ønsker vi å invitere kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter til å gi innspill om hvordan klima- og miljøpåvirkningen av våre varer/tjenester kan forbedres. Innspillene gir oss nyttig innsikt i hvilke behov og forventinger til Timik AS. Les mer om innspill til klima- og miljøarbeidet her

Utover våre sertifiseringer arbeider Timik i tråde med Åpenhetsloven som skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester. Les mer i vår rapport her.

Timik AS distribuerer medisinsk utstyr til behandling, diagnostisering, forskning og idrett. Vi i Timik er genuint opptatte av å identifisere og tilby det siste og beste innen medisinsk utstyr, og å gjøre det tilgjengelig, for å bidra til å øke livskvalitet og utvikling. 

Timik Group vil til enhver tid vil opprettholde strenge standarder for kvalitet og effektivitet i løsningene vi tilbyr. Vi jobber aktivt for å finne nye teknologier som er lovende, og følge deres utvikling tett. Gjennom å tilby det beste av medisinsk utstyr ønsker vi å bidra til å økt livskvalitet.

Vision

Become the leading Nordic med-tech distributor and
preferred partner in our chosen focus areas.

Mission

We are passionately inspired to provide the best med-tech solutions
available by focusing on premium technology, innovation and expertise.

Våre kontorer i Norden

HOVEDKONTOR

Timik Group AB
Hammarbacken 4A
191 49 Sollentuna
Sverige

Org.nr 556968-6529

KONTOR DANMARK

Timik ApS
Sivlandvænget 27B, st. th.
5260 Odense S
Danmark

KONTOR FINLAND

Timik Medical OY
Innopark 2, Vankanlähde 7
13100 Hämeenlinna
Finland

KONTOR NORGE

Timik AS
Brynsveien 18 C,
0667 Oslo

KONTOR SVERIGE

Timik AB
Hammarbacken 4A
191 49 Sollentuna
Sverige